Blog

Hieronder staan de posts van de afgelopen dagen, kijk vooral even terug wat je nog niet gedaan hebt! 

Nog 1 dag en dan is het weekend. De eerste week thuisonderwijs zit er op! Hopelijk hebben jullie aan het eind van deze week een beetje kunnen ontdekken hoe het thuisonderwijs bij jullie werkt. Kies je weer een leuke activiteit uit?

Wat leuk dat je weer op zoek bent naar nieuwe activiteiten voor vandaag. Lees de activiteiten door en maak er een gezellige dag van met elkaar!

Weer een nieuwe blogpost, precies waar jullie op zitten te wachten. Heel veel plezier!

Daar is hij dan, een nieuwe blogpost, speciaal voor jullie. Bekijk ze, pak de juiste spullen erbij en ga lekker aan de slag. Deel deze pagina ook met je vrienden, familie of collega's. We willen toch allemaal de leukste dagen voor kinderen in deze tijd?

De eerste dag na de kerstvakantie is aangebroken. Dat betekent dat je waarschijnlijk weer taken voor school moet doen. Maar gelukkig is er ook altijd tijd om leuke dingen tussendoor of aan het eind van de dag. Veel plezier en succes deze eerste schooldag!

Een heel gelukkig en vooral gezond nieuwjaar gewenst allemaal! Voor vandaag weer activiteiten om samen of alleen te doen. Heel veel plezier.

© 2021 Monica Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin