Blog

Hieronder staan de posts van de afgelopen dagen, kijk vooral even terug wat je nog niet gedaan hebt! 

Vandaag, op dinsdag 19 januari staat er weer een nieuwe blog met gave activiteiten klaar. Wat ga jij vandaag doen?

Wat leuk dat je weer op mijn blog kijkt! Vandaag staan er weer gloed nieuwe ideeën voor je klaar om thuis te doen. Veel plezier!

Het is weekend! Maak er iets moois van. Ze zeggen dat het in een groot deel van het land gaat sneeuwen. Ik ben benieuwd! Kies je nog een leuke activiteit uit om samen te doen?

Bijna weekend! Nog 1 dagje thuis studeren, thuis werken en thuis leuke activiteiten doen. Wat kies je vandaag uit?

Wat leuk dat je er weer bent! Vandaag een gloednieuwe blog met allemaal leuke activiteiten. Nog even volhouden, maar het is bijna weekend. Have fun!

Dit blog schrijf ik op maandag , dus wat de exacte uitspraken bij de persconferentie zijn, weet ik op dit moment ook nog niet. Wel weet ik dat de kans best groot is dat de scholen helaas langer dicht blijven. Dit is natuurlijk enorm balen en we hopen allemaal dat dit zo snel mogelijk voorbij is. Tot die tijd blijven...

Zelf draai ik nu een paar dagen in de week de noodopvang op mijn stageschool. Hier heb ik nog meer ontdekt hoe heftig al dat thuiswerken is. Gister moesten er 9 leerlingen op 9 verschillende momenten in de juiste teamsvergadering zitten. Ik kan goed begrijpen als het thuis ook af en toe erg hectisch kan zijn. Het is dan ook...

Het weekend is weer voorbij en het schoolwerk gaat weer beginnen. Gelukkig heb je aan het eind van de dag altijd wel even tijd om een leuke activiteit te doen. Welke activiteit kies je vandaag uit?

© 2021 Monica Alle rechten voorbehouden.
Mogelijk gemaakt door Webnode
Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin